CompanyRootCatId=1189;
 

Åpen Barnehage

på Barnas Stasjon.

Frivillige medarbeidere = Tidgivere

Frivilligheten i Blå Kors utføres av Tidgivere. Mennesker som gir litt av tiden sin til andre. Litt tid fra et helt vanlig liv.  

Våre frivillige medarbeidere er uunnværlige for Barnas Stasjon.

 

På Barnas Stasjon omtaler vi ofte kjøkkenet som husets hjerte. Her lager vi god og sunn mat, og her samler vi familiene til måltider med tid til å være sammen. Flere av våre Tidgivere gir et viktig bidrag til dette.

 

I Åpen Barnehage har vi også ha flere engasjerte og dyktige frivillige medarbeidere som bidrar til å skape et godt tilbud til barna og foreldrene.

 

Barneboden vår er fylt opp med pent brukt barnetøy, leker og utstyr som vi gir videre. Vi er så glade for alt vi får, og vi er så glade for vår frivillige medarbeider som sorterer, rydder og holder orden i barneboden.

 

Vi arrangerer turer og aktiviteter for familier. Ofte stiller frivillige medarbeidere opp og er med på tur - både hverdager, i helger og på ferieturer.

 

Bli Tidgiver

Dersom du vurderer å engasjere deg i frivillig arbeid, gå til www.tidgiver.no og benytt kontaktskjemaet der, så tar vi kontakt.Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner